verantwoord

Het RIVM geeft adviezen en richtlijnen. Het is belangrijk dat we ons aan deze richtlijnen houden. Zo kunnen we verantwoord trainen en werken. Dat doen we samen met elkaar. De dansers van het LWDI instituut trainen dagelijks voor de live stream opnames van LBALLET.COM Dit is volgens de richtlijnen van de rijksoverheid en met toestemming van de gemeente Nijmegen.

bewust

We zijn ons bewust van de gevaren van verdere verspreiding of opnieuw een stijging van het aantal infecties. Het doorwerken, trainen en produceren tijdens de lockdown betekent een zeer strikte wijze van werken. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de rijksoverheid. We hebben toestemming van de gemeente Nijmegen om live streams en optredens online te blijven produceren voor LBALLET.COM en hiervoor te blijven trainen. 

tot het vaccin

Het COVID-19 virus is begin 2020 in Europa gekomen en het lijkt er op dat het virus nog wel even zal blijven. De maatregelen die we allemaal treffen moeten we dus volhouden tot aan inenting met een werkzaam vaccin

UPDATE: de entingen beginnen in januari 2021 in Nederland.