Training voor BalletdocentenDansdocentenDansers :

Voor wie:

De docententrainingen zijn geschikt voor dansdocenten, gevorderde dansers en HBO dans studenten.

Liesbeth praat Nederlands en/ of Engels afhankelijk van de aanwezige deelnemers.

Inhoud:

Arnhem: Donderdagen tussen 10:00-11:30 Locatie Rozet, 5e verdieping studio 5.06, Kortestraat 16, Arnhem.

Liesbeth Wiertz geeft al vanaf de jaren ’80 docententrainingen om balletdocenten optimaal te ondersteunen en contact te houden met omliggende balletscholen. Altijd op zoek naar talent bezocht ze balletscholen en hield ze contact met docenten. Tijdens docententrainingen ontmoeten docenten elkaar op een ontspannen manier en wordt er gewerkt aan conditie, techniek en inzicht.

HISTORIE: Liesbeth is in 1980 op verzoek van het ministerie van WVC de vooropleiding dans in Venlo gestart. In 1989 is deze onderdeel geworden van de HKA (hogeschool voor de kunsten Arnhem), later ArtEZ. Tot haar afscheid van ArtEZ in 2019 is Liesbeth bij deze opleiding coördinator, docent klassieke dans en docent dans geschiedenis geweest. Ze was ook lange tijd staflid en voorstellingsbezoeker voor de Raad van Cultuur.

HYBRIDE BALLET ONDERWIJS: Haar ontwikkelde methodiek ligt aan de basis van honderden carrieres. Met een flinke dosis humor en uitgaand van ieders eigenheid en mogelijkheden is haar methodiek voor dansers de afgelopen 3 jaar vastgelegd en online beschikbaar via LBallet.com. De lessen worden altijd door een pianist begeleid, ( Paul Valk of Gerard Vogel). 

ARNHEM: Liesbeth geeft nog steeds les aan docenten en studenten. De docententraining is op donderdagen tussen 10:00-11:30 en de didaktiek methodiek geeft ze in modules op donderdagen tussen 12:00-14:00. In deze  modules klassiek ballet maak je kennis met haar methodiek inclusief toegang tot meer dan 200 online lessen op Lballet. In de online Moodle omgeving ‘Blended Ballet Education’ vind je bijbehorende theorie documenten.

Kortom: Een uitstekende start van je donderdag en een kans voor elke klassiek ballet docent om zich optimaal te scholen op het gebied van klassiek ballet. 

Schrijf je hier in.

Dag & Tijd:

Arnhem Donderdagen 10:00-11:30, Arnhem, locatie Rozet, Kortestraat 16, Bereikbaarheid: Auto Rozet P-Garage (1 min lopen), NS CS Station Arnhem (10 min lopen).

Data & Vakanties 2022-2023:
.

Aanmelding:

Docententraining in Arnhem: meld je aan via liesbethwiertz@lwbi.nl of vul vrijblijvend het aanmeldingsformulier in. Kom vrijblijvend een proefles volgen: alleen als je lid wordt betaal je de proefles.

Kosten:

Voor een blok van 9 weken betaal je  80,= exclusief btw ( €8.89  per les, €96,80 inclusief btw). Indien je 20 jaar of jonger bent betaal je geen btw. Er vindt alleen restitutie plaats indien een training uitvalt. Als je een Module Ballet volgt bij het LWBI ontvang je nog eens 50% korting op de docententrainingen. 

Het is ook mogelijk om een losse training te volgen. De kosten hiervan bedragen € 13,63 exclusief 21% btw,   ( € 16,50 inclusief btw).

Engels volledige barre:

Leslocatie:

Rozet

Kortestraat 16

6811EP Arnhem

Liesbethwiertz@lwbi.nl

+31 64 12930944

Fotografie o.a.: Paul Rapp

LBallet Logo design: Henk van der Feest

Gevestigd:

Opaalstraat 19 

6534XK Nijmegen

Nederland

paulvalk@lwbi.nl

+31 64 5075881