Combinatie van Online & Fysiek onderwijs

De dansers van het Liesbeth Wiertz Dans Instituut trainen dagelijks voor de opnames van  https://www.lballet.com. Instituut studenten hebben gratis toegang tot de inhoud van L BALLET. Voor online studenten, docenten en geïnteresseerden zijn er verschillende abonnementen.
De lessen worden in het Engels gegeven maar een student mag Nederlands praten, (alleen de docent is hoorbaar op de video’s).

‘High Profile’ Studenten

Een student aan het Liesbeth Wiertz Dans Instituut is een ‘high profile’ student. Dat vinden wij normaal, dat hoort bij het vak.

Elke les is voorzien van lesnotities.

Dit ondersteunt het individuele leerproces en dat van anderen, over de hele wereld. 

L BALLET uniek in de wereld

Het Liesbeth Wiertz Dans Instituut en L BALLET online danstraining zijn opgericht in 2020 ten tijde van de COVID-19 uitbraak door Liesbeth Wiertz en Paul Valk met ondersteuning van Gerard Vogel (balletpianist). 

De combinatie tussen fysiek dans onderwijs en gelijktijdig produceren van online dans video’s is uniek in de danswereld.

Deze werkwijze maakt de methodiek klassieke dans van Liesbeth Wiertz voor iedereen toegankelijk, inzichtelijk en toepasbaar.

Vooruitstrevend & Betaalbaar

We ontvangen geen middelen vanuit de overheid.

Door een combinatie van inkomsten uit het Liesbeth Wiertz Dans Instituut, L BALLET online inkomsten en sponsors houden we onze tarieven zo laag mogelijk.

Schrijf je nu in voor training en opleiding