Combinatie van Online & Fysiek onderwijs

Studenten van het Liesbeth Wiertz Ballet Instituut krijgen wekelijks een andere les die logisch volgt uit een voorgaande. De opnames voor  www.lballet.com resulteren in een optimale motivatie en een zichtbaar doorgaande leerlijn.

Instituut studenten hebben blijvend gratis toegang tot alle inhoud van L BALLET. Dat werkt prettig tijdens vakanties of korte afwezigheid maar is ook een blijvende bron van kennis en trainingsmogelijkheden na beëindiging van hun studie aan het LWBI. 

Voor online studenten, docenten en geïnteresseerden zijn er verschillende abonnement mogelijkheden. Bij het docent abonnement zijn lesnotities inbegrepen zodat uit honderden oefeningen kan worden gekozen. Ideaal voor dansschool eigenaren, zelfstandige docenten en dansers. 

‘High Profile’ Studenten

Een student aan het Liesbeth Wiertz  Ballet Instituut is een ‘high profile’ student. De opnamens voor L BALLET zijn immers over de hele wereld zichtbaar.

Dansdocenten, dans instituten en dansers wereldwijd maken gebruik van de methodiek van Liesbeth Wiertz.

L BALLET uniek in de wereld

Nooit eerder in de geschiedenis van klassiek ballet is de logica van danstraining zo duidelijk en visueel ‘online’ beschikbaar gemaakt. In de context van een reguliere balletles worden alle didactische, fysieke, muzikale en artistieke bouwstenen inzichtelijk gemaakt.

De combinatie tussen fysiek dans onderwijs en het gelijktijdig produceren van online dans video’s geeft een identificeerbare inkijk in de beleving van student en docent.

Niet dogmatisch maar pragmatisch elke dag op zoek gaan naar oplossingen en groei is het vertrekpunt van de L(iesbeth) BALLET methodiek/ didactiek.


Vooruitstrevend & Betaalbaar

Het Liesbeth Wiertz Ballet Instituut en L BALLET ontvangen geen middelen vanuit de overheid.

Door een combinatie van inkomsten uit het Liesbeth Wiertz Ballet Instituut, L BALLET online inkomsten en sponsors houden we onze tarieven zo laag mogelijk.

Schrijf je nu in voor training en opleiding