29 dec 2020 Kerstvakantie / Lockdown. Er staan 46 lessen online. 12 junior, 12 intermediate, 12 advanced en 10 Spitzen lessen. Gelukkig hebben we toestemming om als professionele voor en vakopleiding direct op maandag 4 januari weer door te trainen. Uiteraard onder strenge voorwaarden voor topsporters. Hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad en alvast een goede jaarwisseling. 

21 nov 2020 Na 10 weken en gelukkig het ook weer kunnen opstarten van de docenten trainingen op donderdag, staan er inmiddels ruim 30 lessen online verdeeld over 3 niveaus en 9 spitzen lessen. We gaan hopelijk 50 lessen halen voor de kerst. Dank aan alle betrokkenen en onze zeer gemotiveerde leerlingen.

16 sept 2020 Inmiddels staan er al flink wat lessen op ballet.com met lesnotities. Het is flink doorstomen voor leerlingen en productie. Rond de kerst hopen we rond de 40 lessen af te hebben. Instagram en andere social media moeten we nog in orde maken. Kijk voor previews van de lessen op https://www.lballet.com

4 sept 2020 Vanwege grote belangstelling voor de docenten les/ training op donderdag ochtend moeten we misschien mensen teleurstellen. Bij voorbaat excuus. Laten we hopen dat de COVID-19 situatie zsm een oplossing kent. Inschrijven is verplicht, je wordt dan toegevoegd aan een w-app groep zodat we registratie volgens RIVM richtlijnen op orde hebben. 

4 sept 2020. Fantastische week achter de rug. Geweldige studenten ! leuke lessen, heeeeel hard gewerkt. Dank allemaal! fijn weekend.

1 sept We zijn van start gegaan met de eerste lichting studenten! Heel fijn dat we weer kunnen dansen. De eerste lessen staan inmiddels ook op ww.lballet.com. Veel succes allemaal!

16 juli Op maandag 31 augustus starten de eerste lessen in Nijmegen. De eerste docenten training is op donderdag 3 september om 10:00. Voor alle opleidingen is aanmelden noodzakelijk. Fijne vakantie! support@lwdi.nl 

18 juni 2020 Voor een klein bedrag per maand kunnen dagelijks lessen worden gevolgd (tot 24 uur na uitzenden). Dit nieuwe abonnement kan binnenkort worden afgesloten via https://www.lballet.com

18 juni 2020 Het instituut is definitief gevestigd in Nijmegen in het gebouw van Balletstudio Daniëlle, Molenveldlaan 80, 6523RM in Nijmegen. We zijn blij dat we zo’n fijne locatie hebben gevonden. De inschrijving voor alle opleidingen is gestart. 

10 juni 2020 Het instituut is gevestigd in Nijmegen (onder voorbehoud). Het advies is om je alvast aan te melden voor auditie en docenten training. We houden je op de hoogte. Er is een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Het aantal plekken voor de docenten training is nog niet bekend vanwege de richtlijnen rond COVID-19.

09 juni 2020 Het docenten abonnement en instituut abonnement is waarschijnlijk eind augustus 2020 beschikbaar. Hierbij is onder andere inbegrepen lesmuziek bij meer dan 500 verschillende oefeningen en bijbehorende lesmethodiek aantekeningen. 

09 juni 2020 Het Liesbeth Wiertz Dans Instituut heeft officieel een website, administratief adres, e-mail en een telefoonnummer. Maar nog geen definitieve locatie! Misschien een vreemde gang van zaken maar COVID-19 zorgt voor wat vertraging. Er zijn nog drie plaatsen over in Nederland: Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. UPDATE 18 juni 2020: Het Liesbeth Wiertz Dans Instituut is gevestigd in Nijmegen. 

28 mei 2020 De oprichting van het nieuwe instituut voor LBALLET opnames en voor en vakopleiding (het Liesbeth Wiertz Dans Instituut), is een feit. Definitieve beslissing dat alle balletlessen vanaf 31 augustus 2020 door Liesbeth in het Engels zullen worden gegeven! (de docenten training op donderdag of vrijdag zal in het Nederlands worden gegeven en zal niet worden opgenomen).

01 mei 2020 De dagelijkse opnames van online lessen is tijdelijk beëindigd. Er zijn 77 online klassieke balletlessen opgenomen met live pianisten, verdeeld over 3 niveaus. Vragen? mail ons op support@lwdi.nl of ga naar https://www.lballet.com

24 april 2020 Wat een superleuke reacties en vragen! Helaas moeten we vaststellen dat de vraag naar Engelse vertalingen groot is. We maken te veel lessen om alles naar het Engels te vertalen. Blijf kijken , we doen ons best. Binnenkort stoppen we de opnames per dag en gaan we ons beraden over een vervolg. 

13 april 2020 Dank voor alle positieve reacties! Het is flink doorstomen en helaas is alles nog in het Nederlands maar we hopen dat alle vertalingen er zo snel mogelijk zijn. Dank!

25 maart 2020 LBALLET is officieel van start gegaan. De livestream lessen zijn voor iedereen gratis te volgen. 5 dagen per week 3 niveaus per dag op https://www.lballet.com. Schrijf je gratis in om 9 lessen ook nog terug te bekijken. Wil je alle 77 lessen permanent bekijken neem dan een studenten abonnement. UPDATE 18 juni 2020: Vanaf 31 augustus zullen de dagelijkse lessen voor een klein bedrag per maand te zien zijn. Dit LIVE abonnement is onderdeel van de lidmaatschap mogelijkheden die er komen. Het student lidmaatschap blijft bestaan om alle lessen te kunnen bekijken. 

19 maart naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen hebben Liesbeth Wiertz, Paul Valk, Daniëlle Tunnissen en Gerard Vogel een plan opgesteld om online ballet lessen te gaan aanbieden via een website.