1 april 2021 Inmiddels 86 lessen online en 5 methodiek video’s. Het aanmeldformulier is ge-update. De jaartallen stonden verkeerd. Indien je niet binnen 2 dagen antwoord krijgt na aanmelding stuur dan svp een e-mail via  https://lwdi.nl/contact/ met excuses voor eventueel ongemak.

1 maart 2021 AUDITIES 2021-2022: Vanaf vandaag kunnen studenten zich aanmelden voor een auditie/ testles 2021-2022. Vul het aanmeldformulier in en er wordt binnenkort met u contact opgenomen. 

29 dec 2020 Kerstvakantie / Lockdown. Er staan 46 lessen online. 12 junior, 12 intermediate, 12 advanced en 10 Spitzen lessen. Gelukkig hebben we toestemming van de rijksoverheid en de gemeente Nijmegen om te blijven trainen voor de live streams en online producties van Lballet. Hierbij wordt een zeer strikt test & controle beleid gevolg geldend voor de professionele culturele online producties. Het is belangrijk dat de opnames voor LBallet doorgang blijven vinden voor studenten en afnemers van de online producten van LBallet.

21 nov 2020 Na 10 weken en gelukkig het ook weer kunnen opstarten van de docenten trainingen op donderdag, staan er inmiddels ruim 30 lessen online verdeeld over 3 niveaus en 9 spitzen lessen.

16 sept 2020 Inmiddels staan er al flink wat lessen op ballet.com met lesnotities. Het is flink doorstomen voor leerlingen en productie. Rond de kerst hopen we rond de 40 lessen af te hebben. Instagram en andere social media zullen volgen. UPDATE: Instagram [ lballetinstitute ] Kijk voor previews van de lessen op https://www.lballet.com of op YouTube : [ LBALLET ]

4 sept 2020 Vanwege grote belangstelling voor de docenten les/ training op donderdag ochtend moeten we misschien mensen teleurstellen. Bij voorbaat excuus. Laten we hopen dat de COVID-19 situatie zsm een oplossing kent. Inschrijven is verplicht, je wordt dan toegevoegd aan een w-app groep zodat we registratie volgens RIVM richtlijnen op orde hebben. 

1 sept We zijn van start gegaan met de eerste lichting studenten/ stagiaires / dansers. Heel fijn dat we weer kunnen dansen en lessen kunnen produceren. Deze staan op www.lballet.com. Er zijn verschillende lidmaatschappen. Ideaal voor (professionele) dansers en docenten van balletscholen en dans opleidingen die zich verder willen verdiepen in de klassieke dans techniek.

16 juli Op maandag 31 augustus starten de eerste lessen in Nijmegen. De eerste docenten training is op donderdag 3 september om 10:00. Voor alle opleidingen is aanmelden noodzakelijk. Fijne vakantie! support@lwdi.nl 

10 juni 2020 Het advies is om je alvast aan te melden voor auditie en docenten training. We houden je op de hoogte. Er is een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Het aantal plekken voor de docenten training is nog niet bekend vanwege de richtlijnen rond COVID-19.

09 juni 2020 Het docenten abonnement en instituut abonnement is waarschijnlijk eind augustus 2020 beschikbaar. Hierbij is onder andere inbegrepen bijbehorende lesmethodiek aantekeningen van elke les. Elke les zal worden gemarkeerd per oefening/ uitleg en muziek begin zodat via de LBallet website gemakkelijk door de lessen heen ‘gescrolled’ kan worden. 

09 juni 2020 Het Liesbeth Wiertz Dans Instituut heeft officieel een website, administratief adres, e-mail en een telefoonnummer. Het Liesbeth Wiertz Dans Instituut is gevestigd in Nijmegen op de Molenveldlaan 80. Het huurt hiervoor overdag de ballet studio van Balletstudio Danielle. Zeer prettige en constructieve samenwerking

28 mei 2020 De oprichting van het nieuwe instituut voor de LBALLET opnames en voor en vakopleiding (het Liesbeth Wiertz Dans Instituut), is een feit. Definitieve beslissing dat alle balletlessen vanaf 31 augustus 2020 door Liesbeth in het Engels zullen worden gegeven! (de docenten training op donderdag of vrijdag zal in het Nederlands worden gegeven en zal niet worden opgenomen).

01 mei 2020 De dagelijkse opnames van online lessen is tijdelijk beëindigd. Er zijn 77 online klassieke balletlessen opgenomen met live pianisten, verdeeld over 3 niveaus. Vragen? mail ons op support@lwdi.nl of ga naar https://www.lballet.com

24 april 2020 Wat een superleuke reacties en vragen! Helaas moeten we vaststellen dat de vraag naar Engelse vertalingen groot is. We maken te veel lessen om alles naar het Engels te vertalen. Blijf kijken , we doen ons best. Binnenkort stoppen we de opnames per dag en gaan we ons beraden over een vervolg. 

13 april 2020 Dank voor alle positieve reacties! Het is flink doorstomen en helaas is alles nog in het Nederlands maar we hopen dat alle vertalingen er zo snel mogelijk zijn. Dank!

25 maart 2020 LBALLET is officieel van start gegaan. LBallet is onderdeel van QUYLT B.V.

19 maart naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen hebben Liesbeth Wiertz, Paul Valk, Daniëlle Tunnissen en Gerard Vogel een plan opgesteld om online ballet lessen te gaan aanbieden via een website.