SpecialisatieOpfriscursusOpleiding tot Balletdocent:

Modules klassiek ballet door Liesbeth Wiertz:

  • Klassiek ballet vakdocent opleiding in modules Junior, Intermediate, Advanced en Pointe.


Bij de Modules Klassiek Ballet is een ‘LBallet teacher account’ van € 25,50  inbegrepen. Je vindt daar meer dan 200 online ballet lessen met ruim 1000 verschillende uitgeschreven barre en au milieu oefeningen. Er is ook een wekelijkse docententraining op donderdagochtend 10:00-11:30. Je ontvangt 50% korting op de  docententraining indien je een module volgt.

Inhoud: De lessen methodiek worden in het Engels gegeven en kunnen ook online worden gevolgd.

Liesbeth Wiertz heeft tijdens haar ruim 30 jarige docent carriere een methodiek ontwikkeld die alle aspecten van de ontwikkeling tot klassiek danser en docent klassieke dans behandeld. Om alle stappen te doorlopen als danser is ongeveer 9 jaar nodig. Je start leeftijd ligt idealiter tussen de 8-10 en afhankelijk van je aanleg, doelstelling en omstandigheden ben je met het hoogste niveau bezig aan het einde van je middelbare school.

Een vakdocent klassiek ballet heeft kennis van alle tussenstappen en heeft het inzicht om een danser hierin optimaal te begeleiden. De methodiek van Liesbeth slaat geen enkele stap over en in de Modules Klassiek Ballet leer je samen met Liesbeth en anderen alles met elkaar te verbinden. Er komt steeds meer interesse voor haar methodiek en de modules zijn een logisch vervolg op de opnames ‘methodiek voor dansers’ van LBallet. 

Het is de eerste keer dat een methodiek klassiek ballet volledig transparant en inclusief de interactie tussen docent, student en pianist op video is vastgelegd. De modules klassiek ballet voor docenten zijn voorzien van documenten in een online leeromgeving. Het is een complete methodiek waarin niet alleen de technische aspecten worden behandeld maar ook de muzikale en artistieke.

Liesbeth wil graag dat zoveel mogelijk mensen kennis nemen van deze methodiek en liefst ook doorontwikkelen.

Het LWBI onderwijs is ‘blended’ / hybride wat betekent dat er naast de fysieke lessen in Arnhem een online leeromgeving is met aanvullende documenten, oefeningen, video’s etc. Hier kun je bij ziekte of afwezigheid de lessen terugkijken of zelfs geheel zelfstandig de methodiek bestuderen. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk.

Inhoud per module/ blok van 9 weken:

9 weken x 120 minuten 

Toegang tot Lballet.com ‘Teacher’ account: 208 online lessen leerlijnen: Junior, Intermediate, Advanced, Pointe class.

Toegang tot de online leeromgeving: Wekelijkse opnames, lesdocumenten, opdrachten, contact met andere cursisten.

50% korting op docententraining op donderdagen.

De livestreams / opnames van de lessen kunnen online worden teruggekeken.

Klik hier om je vrijblijvend aan te melden.


Dag & Tijd: (15 september tot 22 november 2022)

Donderdag:   Hybride onderwijs (Fysiek in Arnhem en livestream)

12:00-14:00 Module Junior 1 (met pianist)

14:00-16:00 Module Junior/ Spitzen / Intermediate / Advanced (met pianist)

NB: op donderdag ochtend is er een docententraining van 10:00-11:30. (geen livestream)

*Elke module start indien er voldoende deelnemers zijn. Meld je hier aan.

Cursusblokken data & vakantierooster 2022-2023:
.

Aanmelding:

Je meldt je aan door een e-mail te sturen aan liesbethwiertz@lwbi.nl of ga naar het aanmeldingsformulier.

Na overleg met Liesbeth Wiertz schrijf je je in voor één of meerdere modules van 9 weken eventueel aangevuld met de docententraining op donderdag tussen 10:00-11:30 in Arnhem. Indien je actief een module volgt ontvang je 50% korting op de docententrainingen.

Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving; je plek is dan gereserveerd. Of een module start is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Kosten:

1) Fysiek € 250,00 exclusief btw (€ 302,50 inclusief btw) per  module/ blok van 9 weken (introductie tarief 2022-2023). *Beperkt aantal plaatsen beschikbaar per module. Deelnemer ontvangt per LWBI module een certificaat na voltooing van alle online opdrachten en fysieke toetsing.

2) Gedeeltelijk online € 185,00   exclusief btw (€ 223,85 inclusief btw) p er module/ blok van 9 weken (introductie tarief 2022-2023). Verplicht 3x aanwezig in Arnhem. *Beperkt aantal plaatsen beschikbaar per module. Deelnemer ontvangt per LWBI module een certificaat na voltooing van alle online opdrachten en fysieke toetsing.

3) Online € 120,00   exclusief btw (€ 145,20 inclusief btw) p er module/ blok van 9 weken (introductie tarief 2022-2023). Deelnemer ontvangt een online LWBI module certificaat na voltooing van alle online opdrachten.

Cursusgelden dienen per vooruitbetaling te worden voldaan.

Leslocatie:

Rozet

Kortestraat 16

6811EP Arnhem

Liesbethwiertz@lwbi.nl

+31 64 12930944

Fotografie o.a.:  Paul Rapp

LBallet Logo design:  Henk van der Feest


Gevestigd:

Opaalstraat 19 

6534XK Nijmegen

Nederland

paulvalk@lwbi.nl

+31 64 5075881